Opis forum
Konkurs ma proste zasady do końca miesiąca (w tym wypadku do końca czerwca) możecie podawać teksty: fajne, śmieszne, mądre, bądź po prostu te które się wam podobają. Muszą one oczywiście wywodzić się z naszego forum . Na koniec miesiąca ma być maks 6 propozycji i każdy może wybrać maks dwa teksty. Kogo tekst wygra, ten dostanie po jednym plusie od każdego z wyjaśnieniem "Za najlepszy tekst miesiąca". I oczywiście odbędzie się głosowanie na najlepszy tekst, z zakazem głosowania na swoje teksty
.
Dobra zaczynamy! Propozycja numer jeden, tekst Crystal:
1)
asia napisała: "ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻAaAAAAAALLLLLLLLLL MMMMMIIIIIIIIII CCCCCCCCCCBBBBBBBBBBBBBBB"
A Crystal na to: "Ale błyskotliwa wypowiedź? Ile trzymałaś Shifta? Bo widzę, że nie wiesz co to CapsLock ."
Aha i jeszcze jedno. Jeśli chcecie brać udział w zabawie to bierzcie, jeśli nie to nie. Ale błagam nie krytykujcie!!!!
Crystal - Wczoraj 22:47:31 - [ 1121 ChatBox Postów ]
Muszę kończyć, horror mam zaraz... Pa!
Harley - Wczoraj 22:47:45 - [ 527 ChatBox Postów ]
ja też już spadam pa
Courtney - Wczoraj 22:55:24 - [ 91 ChatBox Postów ]
Szkoda, że Cię nie ma Harley ;(
Courtney - Wczoraj 22:55:59 - [ 91 ChatBox Postów ]
Ale ja już na forum wchodzić nie bd! Żegnam!
Courtney - Wczoraj 22:56:59 - [ 91 ChatBox Postów ]
Powód? Mam dość życia i się zabiję!
Courtney - Wczoraj 22:58:17 - [ 91 ChatBox Postów ]
Harley! To nie Twoja wina... Zostałam zgwałcona przez nowego faceta mojej matki i mam dość wszystkiego. Harley wiem, że znajdziesz nową dziewczynę. Jeszcze raz Żegnam Wszystkich!
Harley - Dzisiaj 10:04:31 - [ 527 ChatBox Postów ]
że co ?
Owen - Dzisiaj 10:52:12 - [ 82 ChatBox Postów ]
aaaaa cortney jak mogłaś
Owen - Dzisiaj 10:53:02 - [ 82 ChatBox Postów ]
to nie twoja wina xD
Owen - Dzisiaj 10:53:15 - [ 82 ChatBox Postów ]
biedny Harley
Ja jestem zuy albo to
Crystal:Owen odpowiadaj!
Owen:ale na co??????
C:Już odpowiedziałeś czyli nieważne.
O:a no to dzięks
C: . . .
O:to wstawiamy se plusy????
C:czemu nie.-aru
Owen to na pewno jest rzeczywisty tekst?? Ale co tam, mi się podoba więc bierze udział . Ja dałem jeden wy daliście po dwa, więc jeszcze może być jeden. Może Molly by coś wykminiła, bo do końca czerwca jeszcze siedemnaście dni!!! Trochę sobie poczekamy na wyniki...
Więc, po pierwsze sorry że mnie nie było tak długo, ale jestem w Warszawie u mojej siostry i jak wrócę to będę pisał częściej.
A WIĘC ZACZYNAMY GŁOSOWANIE!!!
Ja głosuję na drugi tekst Crystal. d-_-b
Pamiętajcie nie można głosować na siebie!!!!
Ostatnio edytowany przez Silvan (2011-06-30 14:16:53)
A gdzie reszta? Jak do tej pory:
-jeden głos na Cris.
-jeden głos na Owena.
W piątek wyjeżdżam na jakąś tępą kolonię, więc zorganizowanie konkursu na lipiec powierzam Cristal (jeśli się zgodzi). Co ty na to?.
Stały bywalec
:0 silvan
Stały bywalec
sama wież że chwilowo jestem niedostępny głupie schody
Racja kolonie są głupie, ale ludzie na nich, wręcz przeciwnie
Dobra już jestem. Ja i moja fala pozytywnej energii i nowych pomysłów znów zalejemy to forum. Ale jak na razie głos Owena był decydujący, a że nie może głosować na siebie, musi zagłosować na Cris, więc to ona wygrywa . BRAVO!!!!!!